Finaalimatka

FINAALIMATKA 2020 ilmoitetaan kesällä.

Finaalipaketti tulee sisältämään kolmen yön majoituksen Euroopan huippugolfkohteessa sekä kolme pelipäivää, sisältäen lennot, yhden matkatavaran kuljetuksen koneessa, lentokenttäkuljetukset kohteessa, green feet ja yhden yhteisen illallisen.

 

Alla viime vuoden OnGolf & Golf Center Tourin finaalimatka:

FINAALIMATKA SIRENE BELEK HOTEL (OnGolf & Golf Center Tour 2019)

OnGolf & Golf Center Tourin finaali pelataan Turkin Belekissä 1.2.-5.2.2020. Jokaisen osakilpailun voittajapari saa palkinnoksi finaalipaketin.

Finaalipakettiin sisältyy:
- Finnairin suorat lennot Helsinki - Gazipasa ja Antalya - Helsinki
- Matkatavara ruumaan (23 kg) ja käsimatkatavara (8 kg)
- Majoitus kahden hengen huoneessa Sirene Belek Hotel *****
- Lentokenttäkuljetukset kohteessa
- All inclusive
- 3 kierrosta golfia Antalya Golf Clubin kahdella kentällä

Lisätietoja kohteesta: www.ongolf.fi/golfmatkat/belekLENTOAIKATAULU

1.2.2020 Helsinki 07:25 - Gazipasa 12:20
5.2.2020 Antalya 13:35 - Helsinki 16:25 


HOTELLI

Hyvätasoinen Sirene sijaitsee Belekin itäisessä päädyssä. Hotelli koostuu useista rakennuksista ja sijaitsee vehreän pinjametsän keskellä välimeren rannalla. Tyylikkäät yleiset tilat, neljä á la carte -ravintolaa ja buffetravintola (á la carte ravintoloissa kattausmaksu 8-12 €/hlö). Golfkierroksen jälkeen voit hyödyntää hotellin kylpyläosaston palvelut, joihin kuuluvat mm. kuntosali, uima-allas, sauna ja turkkilainen sauna. Hotellin vastaanoton yhteydessä on golfbägien säilytyshuone. Osa allasalueista ja hotellin palveluista on suljettu talvikaudella. Yleisissä tiloissa on langaton internetyhteys.

 

www.sirene.com.tr

KENTÄT

Sultan ja Pasha -kentät starttaavat samalta klubirakennukselta, jonne on matkaa hotellilta noin kilometrin verran. Hotellilta on järjestetty shuttle kuljetukset klubille. Pasha on kypsään ikään ennättänyt puistokenttä, jolle on ominaista dogleg-väylät, hyvin sijoitellut bunkkerit ja breikkaavat viheriöt. Se on Antalya Golfin kahdesta kentästä helpompi, joka mahdollistaa hyvän tuloksen tekemisen. PGA Sultan on yksi alueen parhaista kentistä ja on viime vuosina ollut virheettömässä kunnossa. Kentän on suunnitellut David Jones yhdessä European Golf Desiginin kanssa. Suurin osa väylistä kiertelee pinjametsän keskellä ja monia väyliä reunustavat vesiesteet. Kenttä isännöi vuonna 2012 amatöörien MM-kilpailuja.Alustavat tiiajat:

2.2. Pasha klo 10:34 alkaen
3.2. PGA Sultan klo 9:30 alkaen
4.2. Pasha klo 9:30 alkaen

www.antalyagolfclub.com.tr
YHTEISTYÖSSÄ
© Copyright 2020 OnGolf